Køb dine træpiller hos Salling Grovvarer

Salling Grovvarer leverer træpiller til en konkurrencedygtig pris
Sække leveres fragtfrit ved 2 pl. eller mere, indenfor 50 km fra Breum 

Heatlets Standard er bæredygtige træpiller i god kvalitet til en fornuftig pris – leveret fragtfrit ved min 2 pl i nærområdet. Heatlets Standard træpiller er fremstillet af 100 % rent nåletræ, primært fyr og gran, fra bæredygtige skovbrug.  

Heatlets 6 mm – 15 kg sæk

Heatlets Standard 6 mm kommer i 15 kg sække med 900 kg pr palle. Træpillerne kan variere i ensartetheden, da træpillerne bliver produceret på forskellige savværker.  Med et askeindhold på ca. 0,5 % og et vandindhold på ca. 7% har træpillerne en høj effektiv brændværdi. Vi anbefaler, at du bruger 6 mm træpiller til større anlæg såsom pille- og stokerfyr. 6 mm træpiller har en større brandoverflade i forhold til 8 mm piller og giver dermed en højere brændværdi og billigere fyring.

Heatlets 8 mm – 15 kg sæk

Heatlets Standard 8 mm kommer i 15 kg sække med 900 kg pr palle. Træpillerne kan variere i ensartetheden, da træpillerne bliver produceret på forskellige savværker.  Med et askeindhold på ca. 0,5 % og et vandindhold på ca. 7% har træpillerne en høj effektiv brændværdi og dermed en billigere fyring.

Heatlets 6 mm – Løst/tippet eller blæst ind

Heatlets Standard 6 mm er bæredygtige træpiller i god kvalitet til en god pris. Løse træpiller kan leveres ved min 3 tons eller afhentes på et af vore lagre. Træpillerne kan variere i ensartetheden, da træpillerne bliver produceret på forskellige savværker. Med et askeindhold på ca. 0,5 % og et vandindhold på ca. 7% har træpillerne en høj effektiv brændværdi. Vi anbefaler, at du bruger 6 mm træpiller til større anlæg såsom pille- og stokerfyr. 6 mm træpiller har en større brandoverflade i forhold til 8 mm piller og giver dermed en højere brændværdi og billigere fyring.

Ring til os på 97 57 60 88 og få et tilbud på træpiller!
Bestil dine træpiller på webshoppen
Træbriketter 10 kg pakke

Heatlets træbriketter er et bæredygtigt brændsel i høj kvalitet. Briketterne kommer på paller á 960 kg og er en god, praktisk og stabil opvarmningskilde. Heatlets træbriketter er fremstillet af 100 % rent træ, primært fyr og gran.

Leveres fragtfrit ved 2 pl. eller mere, indenfor 50 km fra Breum.