Persondatapolitik

Her kan du læse en beskrivelse af vores persondatapolitik.

1. Formål
Formålet med Salling Grovvarers persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Det er Salling Grovvarers målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, hvordan de videregives eller opbevares.

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

2. Hvilke personoplysninger indsamler Salling Grovvarer (SG)?
SG har brug for visse personoplysninger for at kunne levere målrettet information. SG indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en ydelse til dig som kunde.

3. Hvem videregiver SG personoplysninger til?
Oplysninger givet til SG videregives ellers sælges på ingen måde til tredjemand, men bruges kun for at kunne opfylde salgs- og leveringsforpligtelser, herunder for at kunne administrere dit eventuelle medlemskab af vort andelsselskab. SG videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.

4. Hvordan indsamler SG personoplysninger?
Personoplysninger indsamles via de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med din kunde-/medlemsoprettelse eller indtaster i forbindelse med ordrebestilling og tjenesteydelser på hjemmesiden eller via mail.

5. Sikkerhed
SG har implementeret såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at de fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven om behandling af personoplysninger. Alle persondata er beskyttet bag firewall.

6. Links
Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at du ved at klikke på sådanne links bliver ført til en anden hjemmeside. Vi opfordrer dig til altid at læse disse hjemmesiders persondatapolitik, da deres procedure for indsamling og behandling af personoplysninger kan adskille sig fra SG's.

7. Markedsføring
Du har til hver en tid mulighed for, at meddele os, at du ikke ønsker at modtage yderligere markedsføringsmateriale fra SG ved at sende en e-mail til eller kontakte SG på telefon: 97576088.

8. Opdatering af og indsigt i oplysninger
Som registreret hos SG har du altid ret til at gøre indsigelse med registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven - henvendelse i forbindelse hermed rettes til SG via e-mail: eller på telefon: 97576088.

9. Kontakt SG
Har du spørgsmål til nærværende persondatapolitik, vores behandling af personoplysninger eller dit forhold til SG i øvrigt, så er du meget velkommen til at rette henvendelse til:

Salling Grovvarer A.m.b.a.
M.P. Stisensvej 17, Breum
7870 Roslev

Telefon: 97576088
E-mail:

10. Ændring af Persondatapolitikken
SG forpligter sig til løbende at opfylde kravene til beskyttelse af privatlivets fred.